Team

MEET BAS

Bas, afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie aan Zuyd Hogeschool Heerlen in 2018, is de eigenaar van Fysiotherapie Bas Coenen. Na zijn afstuderen studeerde hij aan de opleiding Osteopathie aan de IAO in Antwerpen en besloot hij zijn kennis verder uit te breiden met verschillende cursussen en scholingen. Hij is nu niet alleen fysiotherapeut, maar ook Dry Needling Therapist, gespecialiseerd in Shockwave Therapy en Medical Taping. Na meer dan twee jaar werkervaring op te hebben gedaan in diverse praktijken, waaronder die in Voerendaal, Hulsberg en Simpelveld, voelde Bas de behoefte aan een nieuwe uitdaging. Zo startte hij in december 2020 zijn eigen fysiotherapiepraktijk in Hoensbroek.

WERK VS. PRIVÉ

In zijn vrije tijd is Bas een actief en sociaal persoon. Hij speelt drie keer per week voetbal, geniet van een rondje hardlopen of een potje tennis, en kiest het liefst voor een actieve wintersportvakantie. Als hij niet aan het sporten is, is de kans groot dat hij samen met zijn vriendin, vrienden en/of familie eropuit trekt, of wandelt met zijn hond Funs.

 

MEET FRANK

Frank, afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen in 2009, heeft zijn studie voortgezet aan de SOMT, waar hij in 2012 zijn opleiding tot Manueel Therapeut heeft voltooid. Hij heeft zijn expertise verder ontwikkeld door middel van diverse cursussen en scholingen, met een focus op onderwerpen zoals Medical Taping, behandeling van duizeligheid en hoofdpijn, en schouderklachten. Met aanzienlijke ervaring in verschillende tweedelijns praktijken, heeft Frank een solide achtergrond opgebouwd in zijn vakgebied.

WERK VS. PRIVÉ

Frank is een levensgenieter. Hij brengt graag tijd door met zijn twee kinderen en vriendin, en je zult hem ook vaak vinden op het terras of in het café in Hoensbroek, waar hij samen met zijn vrienden een potje biljart speelt. Daarnaast is hij tijdens carnaval altijd druk in de weer en kun je hem tijdens de vastelaovend zeker spotten met een lekker drankje in zijn hand.

MEET LOEK

Loek studeerde af als fysiotherapeut aan Zuyd Hogeschool Heerlen in 2020 en ging daarna vol enthousiasme verder op het gebied van gezondheid en welzijn. Hij dook in de wereld van orthomoleculaire therapie, waarbij voedingsstoffen worden ingezet om de gezondheid te bevorderen. Daarnaast breidde Loek zijn kennis uit met cursussen zoals Dry Needling, Shockwave Therapy en Medical Taping, waarmee hij zijn therapeutische vaardigheden naar een hoger niveau tilde.

Nu is Loek bezig met een opleiding Osteopathie aan de IAO in Antwerpen. Hij zoekt constant naar manieren om zichzelf te ontwikkelen en zijn patiënten nog beter te kunnen helpen. Door zijn holistische benadering te combineren met zijn ervaring als fysiotherapeut, streeft hij ernaar om zijn patiënten een breed scala aan behandelingen aan te bieden, met als ultiem doel hun algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

WERK VS. PRIVÉ

In zijn vrije tijd is Loek een echte sportliefhebber. Hij is actief bezig met diverse sporten zoals padel, tennis, zwemmen en fitness, waar hij niet alleen plezier uit haalt maar ook zijn conditie op peil houdt. Naast zijn sportieve activiteiten, vindt Loek het heerlijk om samen met vrienden te ontspannen op het terras. Daar geniet hij van de gezelligheid en een verfrissend speciaalbiertje, waarmee hij even helemaal tot rust komt na zijn inspannende workouts.

 

MEET CYRIEL

Cyriel is de osteopaat bij Fysiotherapie Bas Coenen. Hij en Bas studeerden samen af in 2018 aan Zuyd Hogeschool in Heerlen, waar ze in 2014 begonnen aan de fysiotherapieopleiding. Cyriel besloot in 2018 ook de opleiding tot osteopaat te volgen aan de IAO in Antwerpen. Daar haalde hij in 2023 zijn diploma.

Daarnaast wilde Cyriel meer weten over het behandelen van baby’s en kinderen. Dus begon hij in 2023 aan een 2-jarige opleiding Osteopathie bij kinderen aan het IAO Naast zijn praktijk in Hoensbroek en Beek, werkt hij ook in een osteopathiepraktijk in Maastricht.

WERK VS. PRIVÉ

Op het gebied van zijn persoonlijke leven is Cyriel een liefhebber van activiteiten en gezelligheid. Hij deelt zijn leven met zijn vriendin in Beek. Cyriel houdt van wandelingen in de natuur met zijn hond Janse, en in de winter is hij graag op de ski’s te vinden. Daarnaast heeft hij een passie voor koken en brengt hij graag tijd door in de keuken, waar hij smakelijke gerechten bereidt, het liefst in het gezelschap van familie en vrienden.

× WhatsApp?