Team

MEET BAS

Bas Coenen is de praktijkhouder van Fysiotherapie Bas Coenen. In 2018 is hij afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie aan Zuyd Hogeschool Heerlen. Hierna is Bas gestart met de opleiding Osteopathie aan de IAO in Antwerpen. Hij besloot zijn kennis verder uit te breiden met verschillende cursussen en scholingen. Zo is hij inmiddels naast fysiotherapeut ook Dry Needling Therapist, werkt met Shockwave Therapy en Medical Taping. Na ruim twee jaar werkervaring op te hebben gedaan in verschillende praktijken in onder andere Voerendaal, Hulsberg en Simpelveld, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Zo is Bas in december 2020 zijn eigen fysiotherapiepraktijk in Hoensbroek gestart. 

WERK VS. PRIVÉ

In zijn vrije tijd is Bas een sportief – gezelligheidsmens. Zo voetbalt hij drie keer per week, gaat hij graag een stuk hardlopen of tennissen en gaat zijn voorkeur voor vakanties toch echt uit naar een actieve wintersport. Is hij niet aan het sporten, dan heb je grote kans dat hij samen met zijn partner, vrienden en/of familie op pad is.

 

MEET FRANK

Frank Noijen is afgestudeerd als fysiotherapeut in 2009 aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Vervolgens is hij gaan studeren aan de SOMT waar hij in 2012 zijn studie Manuele Therapie afrondde. Frank heeft zijn kennis verder uitgebreid middels cursussen en scholingen op het gebied van onder andere Medical Taping, duizeligheid en- hoofdpijnklachten. Daarnaast is Frank specialist op het gebied van schouderklachten. Hij heeft inmiddels flink wat ervaring opgedaan in verschillende tweedelijns praktijken.

WERK VS. PRIVÉ

Frank is een levensgenieter. Hij is graag op pad met zijn twee kinderen en vriendin en verder kan je hem vinden op het terras of in het café in Hoensbroek met zijn vrienden, vooral om daar een potje biljart te spelen. Daarnaast is hij met carnaval een drukbezet man en zal je hem met de vastelaovend treffen met een lekker drankje in zijn hand.