shockwave

Revolutionair Herstel: Shockwave Therapie

Bij shockwave therapie wordt gebruik gemaakt van een apparaat dat via de behandelkop sterke trillingen/ mechanische energie afgeeft aan het weefsel. Met behulp van de contactgel versnelt de weefselgenezing en helpt het zelf herstellend vermogen van het lichaam om afvalstoffen af te voeren.

Shockwave therapie is een geavanceerde behandelmethode die gericht is op het verlichten van pijn en het stimuleren van weefselherstel. Het maakt gebruik van krachtige geluidsgolven die diep in het lichaam doordringen naar de plaats van de klacht. Deze geluidsgolven bevorderen de bloedcirculatie, versnellen het herstelproces en breken verkalkingen en littekenweefsel af.

Tijdens de behandeling wordt een apparaat met een behandelkop op de huid geplaatst, waardoor de geluidsgolven nauwkeurig kunnen worden gericht op de aangedane plek. De therapie kan worden toegepast bij diverse musculoskeletale aandoeningen, zoals peesontstekingen, chronische spierpijn en gewrichtsproblemen.

Bij Fysiotherapie Bas Coenen kun je een afspraak maken met een gespecialiseerde therapeut voor een shockwave therapie behandeling. Klik op de onderstaande button om direct een afspraak te plannen en te werken aan het verminderen van pijnklachten en het bevorderen van herstel.

× WhatsApp?